Saxenda afvallen

95.00

Gebruikelijke Saxenda afvallen dosis voor volwassenen voor gewichtsverlies:

Dosisverhoging moet worden gevolgd om de kans op gastro-intestinale symptomen te verminderen; dosisverhoging kan indien nodig met 1 extra week worden uitgesteld:
Week 1: Injecteer 0,6 mg eenmaal per dag subcutaan
Week 2: Injecteer 1,2 mg eenmaal per dag subcutaan
Week 3: Injecteer 1,8 mg eenmaal per dag subcutaan
Week 4: Injecteer eenmaal per dag 2,4 mg subcutaan per dag
Week 5: 3 mg subcutaan eenmaal per dag

Saxenda afvallen

95.00

Add to cart
Buy Now
Category: Tags:

Wat is Saxenda afvallen?

Saxenda afvallen is  vergelijkbaar met een hormoon  dat van nature in het lichaam voorkomt en helpt de bloedsuikerspiegel, het insulinegehalte en de spijsvertering onder controle te houden.

Saxenda is een injecteerbaar receptgeneesmiddel dat sommige  zwaarlijvige  volwassenen of volwassenen met overgewicht die ook gewichtsgerelateerde medische problemen hebben, en kinderen van 12 tot 17 jaar met een lichaamsgewicht van meer dan 60 kg en obesitas, kan helpen om gewicht te verliezen en te behouden het gewicht eraf. Het wordt gebruikt in combinatie met een dieet en lichaamsbeweging.

Saxenda afvallen is niet bedoeld voor de behandeling van type 1- of type 2-diabetes. Saxenda is geen middel om af te vallen of een eetlustremmer.

Het is niet bekend of Saxenda veilig en effectief is bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Het is niet bekend of Saxenda veilig en effectief is bij kinderen van 12 tot 17 jaar met type 2-diabetes.

Voordat u Saxenda afvallen gebruikt:

U mag Saxenda niet gebruiken als u allergisch bent voor liraglutide, of als u:

  • multipele endocriene neoplasie type 2 (tumoren in uw klieren);
  • een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van medullair schildkliercarcinoom (een type schildklierkanker); of
  • diabetische ketoacidose (bel uw arts voor behandeling).

U mag  Saxenda afvallen niet gebruiken  als u ook insuline of andere geneesmiddelen zoals liraglutide (albiglutide, dulaglutide, exenatide, Byetta, Bydureon, Tanzeum, Trulicity) gebruikt.

Hoe moet ik Saxenda gebruiken?

Saxenda afvallen wordt meestal eenmaal per dag gegeven. Volg alle aanwijzingen op uw receptetiket. Uw arts kan uw dosis af en toe wijzigen. Gebruik dit geneesmiddel niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Gebruik Saxenda en Victoza niet samen. Deze twee merken bevatten hetzelfde actieve ingrediënt, maar mogen niet samen worden gebruikt.

Lees alle patiëntinformatie, medicatiehandleidingen en instructiebladen die aan u zijn verstrekt. Vraag uw arts of apotheker als u vragen heeft.

Saxenda wordt op elk moment van de dag onder de huid geïnjecteerd, met of zonder een maaltijd. U wordt getoond hoe u thuis injecties kunt gebruiken. Injecteer dit geneesmiddel niet zelf als u niet begrijpt hoe u de injectie moet geven en hoe u gebruikte naalden en spuiten op de juiste manier moet weggooien.

Saxenda afvallen wordt geleverd in een voorgevulde injectiepen. Vraag uw apotheker welk type naalden u het beste met uw pen kunt gebruiken.

Uw zorgverlener zal u de beste plaatsen op uw lichaam laten zien om Saxenda te injecteren. Gebruik elke keer dat u een injectie toedient een andere plaats. Injecteer niet twee keer achter elkaar op dezelfde plaats.

Gebruik Saxenda kopen niet als het van kleur is veranderd of als het deeltjes bevat. Bel uw apotheker voor nieuwe medicijnen.

Let ook op tekenen van een hoge bloedsuikerspiegel (hyperglykemie), zoals meer dorst of plassen, wazig zien, hoofdpijn en vermoeidheid.

De bloedsuikerspiegel kan worden beïnvloed door stress, ziekte, operaties, lichaamsbeweging, alcoholgebruik of het overslaan van maaltijden. Vraag uw arts voordat u uw dosis of medicatieschema wijzigt.

Insuline 10ml online Kopen, ZOLPIDEM KOPEN 10MG (AMBIEN), Flurazepam 30 mg Kopen, naproxen 500 mg kopen, Authentiek 10 mg Ritalin Kopen

Gebruik een wegwerpnaald slechts één keer. Volg alle staats- of lokale wetten over het weggooien van gebruikte naalden en spuiten. Gebruik een prikbestendige container voor scherpe voorwerpen (vraag uw apotheker waar u er een kunt krijgen en hoe u deze weggooit). Houd deze container buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Saxenda kopen is slechts een onderdeel van een compleet behandelprogramma dat ook dieet, lichaamsbeweging, gewichtsbeheersing, regelmatige bloedsuikertesten en speciale medische zorg kan omvatten. Volg de instructies van uw arts zeer nauwkeurig op.

Bewaren van ongeopende injectiepennen:  Bewaren in de koelkast. Vries Saxenda niet in en gooi het medicijn weg als het bevroren is geworden. Gebruik geen ongeopende injectiepen als de houdbaarheidsdatum op het etiket is verstreken.

Bewaren na uw eerste gebruik: U kunt “in gebruik”-injectiepennen in de koelkast of bij kamertemperatuur bewaren. Bescherm de pennen tegen vocht, hitte en zonlicht. Gebruik binnen 30 dagen. Verwijder de naald voordat u een injectiepen opbergt en houd de dop op de pen wanneer deze niet in gebruik is.

Doseringsinformatie Saxenda afvallen

Gebruikelijke Saxenda afvallen dosis voor volwassenen voor gewichtsverlies:

Dosisverhoging moet worden gevolgd om de kans op gastro-intestinale symptomen te verminderen; dosisverhoging kan indien nodig met 1 extra week worden uitgesteld:
Week 1: Injecteer 0,6 mg eenmaal per dag subcutaan
Week 2: Injecteer 1,2 mg eenmaal per dag subcutaan
Week 3: Injecteer 1,8 mg eenmaal per dag subcutaan
Week 4: Injecteer eenmaal per dag 2,4 mg subcutaan per dag
Week 5: 3 mg subcutaan eenmaal per dag

injecteren ONDERHOUDsdosis: 3 mg subcutaan eenmaal per dag
-Als de onderhoudsdosering niet wordt verdragen, wordt stopzetting aanbevolen; werkzaamheid voor chronische gewichtsbeheersing is niet vastgesteld bij lagere doses.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saxenda afvallen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *