Priligy Kopen (dapoxetine)

110.00150.00

Selecteer optie
Choose an option
Add to cart
Buy Now
SKU: N/A Category: Tags:

Wat is Priligy (dapoxetine)?

Priligy is een middel tegen voortijdige zaadlozing. Volgens Wikipedia komt, bij mannen die lijden aan deze ziekte, de ejaculatie al na 1-2 minuten na het aanvangen van de seksuele betrekking. Dit kan ook voorvallen na weinig of geen directe erotische stimulatie (dus zonder geslachtsgemeenschap, orale seks of masturbatie), en zelfs onvrijwillig, wanneer een man geen seks of orgasme wenst te hebben. Dit eindigt natuurlijkerwijs de seksuele betrekking zelfs voor ze goed en wel begon, wat vaak relaties beschadigt en kan lijden tot een laag zelfbeeld en zelfs schaamte.

Een behandeling met Priligy laat toe de duur van seksuele betrekkingen te verlengen als gevolg van de werking van haar actieve substantie: dapoxetine.

Hoe werkt Priligy (dapoxetine)?

Het actieve ingrediënt in Priligy is dapoxetine. Deze stof behoort tot een groep  van medicijnen geclassificeerd als selectieve serotonine heropname remmers, die voornamelijk gebruikt worden om depressie en angststoornissen te behandelen, maar ook de tijd die een man nodig heeft om te ejaculeren kunnen verlengen. Dit kan de seksuele relatie zonder twijfel ten goede komen.

Andere medicijnen in deze categorie, zoals escitalopram (Lexapro) and fluoxetine (Prozac) worden gebruikt om depressieve stoornissen te behandelen. En dapoxetine zelf werd initieel ontwikkeld als antidepressivum, maar het bleek meer effectief te zijn in de behandeling van voortijdige ejaculatie.

The medicine versterkt de natuurlijke actie van serotonine. Het is bewezen dat serotonine stress, angst en de algemene last  van dagdagelijkse activiteiten verzacht. Dapoxetine onderdrukt, met name, de serotonine transporters, wat het effect van de serotonine op de postsynaptische spleet versterkt. Het gevolg is dat er bij seks een vertraging in ejaculatiesnelheid is.

Het medicijn wordt gebruikt door mannen die last hebben van voortijdige ejaculaties van zowel psychologische als fysiologische oorzaak.

Kan ik Priligy (dapoxetine) kopen zonder voorschrift?

Het maakt niet uit vanuit welk land je Priligy (dapoxetine) wil kopen: in India, Nederland of België, je kan het niet legaal doen zonder een voorschrift. Dit medicijn heeft bijwerkingen en is niet geschikt voor alle patiënten. Om Priligy te kopen moet je eerst je dokter raadplegen.

Hoe Priligy (dapoxetine) kopen in een Belgische apotheek?

Om dapoxetine te kopen bij een Belgische apotheek heb je een voorschrift nodig van een dokter.

Om een voorschrift te krijgen voor dit medicijn, maak je een afspraak met je uroloog, dewelke een voorschrift kan schrijven voor het medicijn. Ook, sommige online diensten bieden aan dit volledig legaal te doen door middel van telegeneeskunde.

Kan ik Priligy (dapoxetine) met iDeal kopen in het Kruidvat?

Het is onmogelijk om Priligy (dapoxetine) te kopen in het Kruidvat, omdat deze drogist niet geautoriseerd is om zulke types van medicatie te verkopen. Wat iDeal betreft, vele apothekers ondersteunen het als betalingsmethode. Maar je kan dit best eerst checken met de apotheker.

Kan ik Priligy (dapoxetine) 60 mg online bestellen?

Je kan Priligy (dapoxetine) 60 mg online bestellen, maar enkel bij een apothekerswebsite die toelating heeft van de overheid om voorschriftsmedicatie online te verkopen. Om het medicament te bestellen heb je een voorschrift nodig. Als je dit niet hebt, kan je deze vanop afstand krijgen via online consultatie en vervolgens kun je het medicament meteen online kopen.

Hoe Priligy verkrijgen van een online apotheker?

Belangrijkste stappen:

Om Priligy 30 mg of 60 mg te kopen bij een online apotheek dien je een korte medische vragenlijst in te vullen. Hieruit moet duidelijk worden wat je klachten zijn.

De vragenlijst zal nagekeken worden door een dokter die gelicenseerd is om een voorschrift te schrijven voor het medicament. Indien nodig zal hij je extra vragen stellen om zeker te zijn dat je geen contraindicaties hebt voor het nemen van dapoxetine. Daarna, indien de dokter vindt dat dit medicament de gepaste behandeling is voor je gezondheidstoestand, zal hij/zij er een voorschrift voor uitschrijven, waarmee het medicijn aan je verkocht kan worden. De bestelling wordt verstuurd per post. Bestellingen komen meestal de dag na verscheping aan.

Voorzorgsmaatregelen

Priligy is bedoeld voor mannen met een leeftijd tussen de 18 en de 64 jaar. Men neemt 1 tablet, 1-3 uren vóór seksuele betrekkingen, in, met voldoende water. Terwijl je het medicijn gebruikt moet je voldoende vloeistoffen drinken om effecten zoals flauwvallen te vermijden. Neem Priligy niet meer dan 3 keren per week.

Wie mag Priligy niet gebruiken?

Gebruik dit medicijn niet wanneer:

 • je een vrouw bent;
 • je minderjarig bent;
 • je hartproblemen hebt zoals hartfalen;
 • je vatbaar bent voor flauwvallen;
 • je in het verleden episodes hebt gehad van ernstige depressie of manie;
 • je allergisch bent aan onderdelen van het medicament;
 • je antidepressiva, thioridazine, lithium, antimigraine medicijnen, St John’s kruid (een kruidengeneesmiddel) of tramadol neemt.

Enkel een arts kan bepalen of deze behandeling geschikt is voor je.

Kan ik met de auto rijden terwijl ik Priligy neem?

Omdat dapoxetine kan leiden tot bewustzijnsverlies, is het afgeraden om machines (waaronder auto’s) te hanteren tijdens gebruik van het medicijn.

Bijwerkingen

Bijwerkingen van Priligy zijn, ondermeer:

 • hoofdpijn;
 • bewustzijnsverlies door bloeddrukval;
 • misselijkheid;
 • duizeligheid;
 • angst en rusteloosheid;

Lees de bijsluiter na voor een volledig overzicht van de bijwerkingen.

Interacties

Dapoxetine kan interageren met sommige andere medicijnen. Er is, bijvoorbeeld, data die aantoont dat de interactie tussen Priligy en Viagra, en andere PDE5 inhibitoren extra bijwerkingen kan veroorzaken.
Als je dus sildenafil of gelijkaardige medicijnen neemt voor erectiestoornissen, vertel dit zeker aan je dokter zodat hij kan bepalen of dit medicijn wel geschikt is voor je.

Ervaringen met Priligy (dapoxetine)

Reviews over ervaringen met dapoxetine kunnen bijvoorbeeld op mijnmedicijn.nl gevonden worden. Op het tijdstip van schrijven was de informatie over dit medicijn op de site positief.

Alternatieven

Alternatieve behandelingen omvatten:

 • Fortacin spray (lidocaine / prilocaine);
 • Emla crème (lidocaine / prilocaine);
 • sommige SSRI antidepressiva, voorgeschreven voor andere zaken dan waarvoor ze bedoeld zijn (off-label).

Natuurlijke alternatieven

Onder de planten die het meest geschikt zijn voor een milde behandeling van voortijdige zaadlozing bevelen naturopaths griffonia, valeriaan, passiebloem and linde aan.

De voordelige deugden van deze ingrediënten die de natuur ons aanbiedt zijn velerlei. Ze zijn ontspannend en verdovend en ze promoten de synthese van serotonine, hetgeen bepalend is voor de timing van zaadlozingen, de productie van endorfines versneld en 5-hydroxytryptophan afremt.

Enkele natuurlijke alternatieven en hun eigenschappen:

 • Passiebloem. Een infusie van deze plant vermindert angst en ontspant het lichaam, waardoor er minder zorgen zijn in het algemeen en specifiek ook omtrent de voortijdige zaadlozing zelf;
 • Valeriaan. Valeriaan ontspant het centraal zenuwstelsel wat een gelijkaardig resultaat geeft als passiebloem;
 • Ashwagandha. Dit kruid wordt beschouwd als een testosterone booster and zou mogelijks de ejaculatie uitstellen.

Voor betere resultaten kunnen deze planten gecombineerd worden met een dieet dat rijk is aan bioflavonoiden, bijvoorbeeld citrus vruchten en druiven, omdat deze de impuls om te ejaculeren uitstellen.

Voortijdige zaadlozing kan psychogene en niet-verworven oorzaken hebben.

Met veel kruidensupplementen is het mogelijk om ze dagelijks in te nemen. Dagelijkse inname creëert een algemeen effect dat je conditie gradueel verbetert.

Additional Information

Selecteer optie

30mg (9 stuks), 60mg (6 stuks)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Priligy Kopen (dapoxetine)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *